Huish. regelement

KLAVERJASVERENIGING “ DE WATERLANDERS “

Welkom op de internetsite van de Klaverjasvereniging de Waterlanders,

Met deze internetsite willen wij op een eenvoudige, gebruikersvriendelijke en vooral moderne manier alle informatie met u delen.
Modern en Klaverjassen lijkt tegenwoordig een tegenstrijdigheid te zijn.

Hoe vaak horen wij niet “Klaverjassen is oud-bollig en achterhaald”.

Wij willen met deze internetsite aantonen dat onze Klaverjasvereniging niet oud-bollig is en dat klaverjassen een leuke en soms hele moeilijke denksport is.

Onze overtuiging van de moderne aanpak is hieronder kort samengevat.
De details kunt u in de kolom hiernaast terugvinden:

· Modern bestuur;

· Rustige gelegen sfeervol clubhuis;

· Een gratis happy snappy tijdens de competitie avonden;

· Geen mes op tafel mentaliteit (wel volgens regels);

· Vereniging bestaat reeds 35 jaar;

· Jong en jong belegen leden;

· Vaste competitie klaverjasavond op dinsdag;

· Toernooi klaverjassen in de wintermaanden, met fantastische loterij;

· Tijdens de wintermaanden organiseren wij op de donderdagmiddag, Walk Inn klaverjassen;

· In de zomermaanden kunt u vrij komen kaarten;

· Jaarlijks een feestavond.

Wilt u ook lid worden geef u dan direct op <<lees verder

Historie:

Opgericht in September 1979 als stichting onder de naam : “ De Rietlanders “ en gevestigd in het toenmalige wijkcentrum de Rietlanders op het winkelcentrum in de wijk Waterland.

Na het vertrek uit het buurthuis werd het een vereniging onder de statuten van de Nederlandse Klaverjasunie en werd de huidige naam : Klaverjasvereniging de Waterlanders aangenomen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Na diverse omzwervingen speelt de vereniging thans haar jaarlijkse competitie in de knusse beslotenheid van de accomodatie van de Vogelvereniging Spijkenisse eo. Gelegen aan de Maaswijkweg 10, tegenover Autobedrijf D.C. Berkel.

De competitie loopt vanaf begin september tot eind mei van ieder jaar op de dinsdagavonden ( aanvang 20.00 uur ) en wordt afgesloten met een klinkende feestavond.

Vanaf 1 juni t/m 31 augustus is er een Zomeravond Instuif (speciaal ook voor niet-leden).

Vanaf 1 oktober t/m 1 april is er Winter klaverjassen op donderdag-middag van 13.30 - ca.16.45 uur (4 rondes) (speciaal ook voor niet-leden).

Tussentijdse deelname aan de competitie is ten allen tijde mogelijk, mits het limiet van 70 personen niet overschreden wordt.

Er wordt gespeeld volgens het spelreglement van de Klaverjasvereniging de Waterlanders, Rotterdamse versie.

De Klaverjasvereniging “ De Waterlanders “ organiseert per seizoen 6 officiele open koppel- toernooien, die gehouden worden in het Clubgebouw van de Vogelvereniging te Spijkenisse
Gelegen aan de Maaswijkweg 10, tel 0181-627141
(tegenover DC Berkel en naast de Hockey velden.

Heeft U interesse in de competitie of de toernooien van de vereniging schroom dan niet om informatie te vragen via deze >>link